Welkom op de website van Schneider Electric

Welkom op onze website.

U kunt een ander land kiezen om beschikbare producten te bekijken of bezoek onze corporate website voor meer informatie over ons bedrijf.

Een ander land of een andere regio kiezen

  • Default Alternative Text
   Uptime maximaliseren en tegelijkertijd kosten beheersen

   Het elektrische netwerk bedienen en onderhouden

   Standaard alternatieve tekst

   Uitdagingen

   We helpen u om de uptime van uw installatie te maximaliseren en tegelijkertijd kosten te beheersen. Met ons serviceaanbod helpen we u, met beperkte begrotings- en onderhoudsmiddelen, de downtime te minimaliseren en de juiste best practices toe te passen.
   Standaard alternatieve tekst

   Haal meer uit uw elektrische installaties

   En creëer gemoedsrust met routinematig onderhoud of het juiste onderhoudsplan

   Waarom Schneider Electric?

   • Pictogram Services Ons uitgebreide serviceaanbod is ontworpen om: de betrouwbaarheid van elektrische installaties te maximaliseren, levensduur van apparatuur te verlengen, veiligheid op de werkplek te vergroten en energiezuinigheid te verbeteren. Als internationale specialisten op het gebied van energiemanagement hebben we diepgaande kennis over het onderhoud van elektrische distributiesystemen.
   • Standaard alternatieve tekst Omdat elke branche anders is, kunnen onderhoudsplannen worden aangepast De experts van Schneider Electric ontwikkelen samen met u een onderhouds- en trainingsprogramma dat goed aansluit op uw technische en uw financiële situatie.