Welkom op de website van Schneider Electric

Welkom op onze website.

U kunt een ander land kiezen om beschikbare producten te bekijken of bezoek onze corporate website voor meer informatie over ons bedrijf.

Een ander land of een andere regio kiezen

  • Male workers using laptop near an oil well, oil and gas, energy management  

   TECHNISCHE TRAINING

   • Succesverhalen Optimalisatie van een elektrische installatie

    Wynn Macau, een toonaangevend resort en casino wendde zich tot Schneider Electric om een volledig op maat gemaakt MV-programma voor competentiemanagement te ontwikkelen, zodat medewerkers veilig kunnen leren hoe zij aan elektrische installaties moeten werken. Onze technische programmamanagers deden onderzoek naar de behoeften van de klant en ontwikkelden vervolgens een trainingsprogramma op maat dat onder andere bestond uit e-learning, 3D-trainingen, persoonlijke trainingen en een eindbeoordeling.

    Default Alternative Text
   • Succesverhalen Training voor Kuwait Oil Company

    Kuwait Oil Company, een belangrijke speler in het Olie & Gas-segment, deed een beroep op ons programma voor competentiemanagement om het vaardigheidsniveau van de medewerkers te verbeteren. Het bedrijf wilde graag het programma's voor loopbaanontwikkeling verbeteren om het management van de toekomst nu al te kunnen trainen. De hechte samenwerking en het vertrouwen dat Kuwait Oil Company in ons stelde, bewijzen dat ons programma voor competentiemanagement goed aansloot op de specifieke behoeften van het bedrijf. Na 18 weken van op maat gemaakte trainingssessies zag Kuwait Oil Company dat de doelstellingen werden gehaald: de installatievaardigheden van het junior team waren zodanig toegenomen dat ook de veiligheid aanzienlijk was verbeterd. En dat allemaal dankzij de voortdurende analyses en een eindbeoordeling.

    Oil refinery at night, oil and gas.

    Elektrische distributie

    Zet kennis om in betrouwbare stroom
    Download de catalogus

    Uniek aanbod

    • Standaard alternatieve tekst Direct rendement op uw investering De effectiviteit van een training kan worden afgemeten aan de prestaties van het personeel. Via onze programma's kunnen deelnemers hun nieuw verworven kennis en vaardigheden direct in praktijk brengen.
    • Pictogram opleiding Docenten die het verschil maken Onze docenten zijn experts binnen hun vakgebied. Zij weten hoe zij kennis moeten overbrengen en hun expertise wordt verder aangevuld met een gedegen praktijkervaring.