Welkom op de website van Schneider Electric

Welkom op onze website.

U kunt een ander land kiezen om beschikbare producten te bekijken of bezoek onze corporate website voor meer informatie over ons bedrijf.

Een ander land of een andere regio kiezen

  • Default Alternative Text

   StruxureWare Data Center Expert

   • De inzet van software voor een geoptimaliseerd datacenter

    De verdere opkomst van DCIM-software verandert de manier waarop bedrijven hun datacenter exploiteren en beheren. Joel Stone, vicepresident van CenturyLink, vertelt over de talrijke voordelen van een DCIM-oplossing.

   • Sky kiest Keysource en Schneider Elektric voor het infrastructuurbeheer van zijn datacenters in het Verenigd Koninkrijk

    Sky heeft in zijn datacenters in het Verenigd Koninkrijk een nieuwe DCIM-oplossing uitgerold. Het bedrijf heeft voor deze oplossing gekozen vanwege de diverse voordelen op het gebied van beheer, prestaties, kosten en efficiëntie.

    Meer informatie
    Default Alternative Text
   • De University of Massachusetts Medical Center kiest StruxureWare voor haar datacenters

    Technologie verandert voortdurend, ontwikkelt zich snel en is heel complex. Hoe kan uw organisatie de ontwikkelingen bijhouden? Het antwoord ligt in flexibele, aanpasbare en efficiënte software voor datacenterbeheer

    Meer informatie
    Technician in Data Center Server Room, data center operations.
   • Busan Bank in Korea realiseert een uitermate geoptimaliseerd en energie-efficiënt datacenter

    Busan Bank vond StruxureWare-software voor datacenters een innovatieve oplossing voor een goede balans tussen de operationele kosten en de eisen voor de beschikbaarheid van het datacenter.

    Meer informatie
    Data Centers
   • De energie-uitdaging in het datacenter van GLOBAL-<br/>FOUNDRIES aangepakt

    De groeiende bedrijfsbehoeften zorgden ervoor dat de datacenteromgeving steeds complexer werd door uitbreiding van de capaciteit, samenvoeging van systemen en een aanzienlijke toename van het energieverbruik.

    Meer informatie
    server racks in a server room, big data analytics
   • Bangkok Insurance kiest voor een datacenterbeheeroplossing

    In de verzekeringsbranche is er veel concurrentie als het gaat om producten en nieuwe diensten. Het datacenter is een belangrijke voorwaarde om in deze industrie een vooraanstaande positie in te kunnen nemen.

    Meer informatie
    Data Centers