Welkom op de website van Schneider Electric

Welkom op onze website.

U kunt een ander land kiezen om beschikbare producten te bekijken of bezoek onze corporate website voor meer informatie over ons bedrijf.

Een ander land of een andere regio kiezen

 • Default Alternative Text

  StruxureWare Data Center Expert

 • De inzet van software voor een geoptimaliseerd datacenter

  De verdere opkomst van DCIM-software verandert de manier waarop bedrijven hun datacenter exploiteren en beheren. Joel Stone, vicepresident van CenturyLink, vertelt over de talrijke voordelen van een DCIM-oplossing.

 • Sky kiest Keysource en Schneider Elektric voor het infrastructuurbeheer van zijn datacenters in het Verenigd Koninkrijk

  Sky heeft in zijn datacenters in het Verenigd Koninkrijk een nieuwe DCIM-oplossing uitgerold. Het bedrijf heeft voor deze oplossing gekozen vanwege de diverse voordelen op het gebied van beheer, prestaties, kosten en efficiëntie.

  Meer informatie
  Default Alternative Text
 • De University of Massachusetts Medical Center kiest StruxureWare voor haar datacenters

  Technologie verandert voortdurend, ontwikkelt zich snel en is heel complex. Hoe kan uw organisatie de ontwikkelingen bijhouden? Het antwoord ligt in flexibele, aanpasbare en efficiënte software voor datacenterbeheer

  Meer informatie
  Technician in Data Center Server Room, data center operations.
 • Busan Bank in Korea realiseert een uitermate geoptimaliseerd en energie-efficiënt datacenter

  Busan Bank vond StruxureWare-software voor datacenters een innovatieve oplossing voor een goede balans tussen de operationele kosten en de eisen voor de beschikbaarheid van het datacenter.

  Meer informatie
  Data Centers
 • De energie-uitdaging in het datacenter van GLOBAL-<br/>FOUNDRIES aangepakt

  De groeiende bedrijfsbehoeften zorgden ervoor dat de datacenteromgeving steeds complexer werd door uitbreiding van de capaciteit, samenvoeging van systemen en een aanzienlijke toename van het energieverbruik.

  Meer informatie
  server racks in a server room, big data analytics
 • Bangkok Insurance kiest voor een datacenterbeheeroplossing

  In de verzekeringsbranche is er veel concurrentie als het gaat om producten en nieuwe diensten. Het datacenter is een belangrijke voorwaarde om in deze industrie een vooraanstaande positie in te kunnen nemen.

  Meer informatie
  Data Centers