Welkom op de website van Schneider Electric

Welkom op onze website.

U kunt een ander land kiezen om beschikbare producten te bekijken of bezoek onze corporate website voor meer informatie over ons bedrijf.

Een ander land of een andere regio kiezen

  • Hallway in server room, data center solutions, data center management.

   Cloud- en serviceproviders

   Naarmate de snelheid van de digitalisering toeneemt, helpen onze oplossingen cloud-, telecom- en colocatieproviders om de toekomst met vertrouwen tegemoet te zien.

   Ontdek ons aanbod
   Standaard alternatieve tekst

   Uitdagingen

   Cloud- en serviceproviders staan voor een groot aantal uitdagingen. Ze moeten groei beheren, winstgevende activiteiten via hun datacenter genereren, efficiëntie en doelen met betrekking tot de reductie van koolstofemissies binnen hun hele onderneming bereiken, en bestaande kritieke vestigingen moderniseren.
   • Colocators Oplossingen van Schneider Electric voor colocators

    Wij kunnen met u samenwerken om uw datacenter te ontwerpen, bouwen, onderhouden en exploiteren. Deze service is geschikt voor alle bedrijven, van Fortune 1000-ondernemingen tot kleine en middelgrote bedrijven.

    Klik hier voor meer informatie.
    artist rendering of a server facility
   • Telecom Oplossingen van Schneider Electric voor telecomproviders

    Uw bedrijfsmodel is afhankelijk van on-demand hosting en levering van data en content aan uw gebruikers. Wij begrijpen dat uw datacenter dit alles mogelijk maakt. Lees daarom hoe wij kunnen helpen om het rendement op uw investering te maximaliseren.

    Klik hier voor meer informatie.
    New Zealand, view of Auckland skyline, smart city, smart buildings, smart home.