Welkom op de website van Schneider Electric

Welkom op onze website.

U kunt een ander land kiezen om beschikbare producten te bekijken of bezoek onze corporate website voor meer informatie over ons bedrijf.

Een ander land of een andere regio kiezen

  • Default Alternative Text
   Wij veranderen de manier waarop energie wordt opgewekt en verbeteren conventionele centrales, integreren hernieuwbare energiebronnen en leggen micronetwerken aan

   Energieopwekking

   • Bewaking van duurzame energie

    Verbetering van de beschikbaarheid van duurzame energieparken dankzij een compleet bewakingssoftwarepakket.

   • Enel Green Power Hellas

    De geïntegreerde oplossingen van Schneider Electric schitteren in Griekse zonneparken.

   • Voorbereiden op gedecentraliseerde energiebronnen

    Hoe kan real-time, softwarematige netwerkmodellering zorgen voor een nauwkeurige voorspelling, bewaking, controle en analyse van de gedistribueerde energie via het net?

    Meer lezen
    Windmills and solar panels with sunset in background, solar energy, renewable energy, wind energy.
    Standaard alternatieve tekst

    Uitdagingen

    Nutsbedrijven moeten conventionele energiecentrales optimaliseren en ervoor zorgen dat zij veilig en efficiënt zijn en tegelijkertijd nieuwe hernieuwbare energiebronnen aanboren, wind- en zonne-energiesystemen in de bestaande platforms integreren en de gevolgen van onregelmatige en gedecentraliseerde bronnen beheersen.

    Waarom kiezen voor Schneider Electric?

    • Standaard alternatieve tekst Meer schone energie opwekken Wij kunnen u helpen om de opwekking uit geografische verspreide hernieuwbare energiebronnen efficiënt en in lijn met de vraag te beheren.
    • Standaard alternatieve tekst Voorkom stagnatie van decentrale opwekking Onze experts kunnen de decentrale energieopwekking finetunen en voor een soepele energievoorziening zorgen.