Welkom op de website van Schneider Electric

Welkom op onze website.

U kunt een ander land kiezen om beschikbare producten te bekijken of bezoek onze corporate website voor meer informatie over ons bedrijf.

Een ander land of een andere regio kiezen

  • Engineer with digital tablet standing in front of solar panels, energy management.
   Zonnepark

   Uitdagingen

   Nutsbedrijven en klanten zijn steeds meer geïnteresseerd in het verlagen van de koolstofemissies. Grootschalige opwekking van zonne-energie kan een nutsbedrijf helpen om aan de regels van de Amerikaanse Environmental Protection Agency (EPA) voor koolstofemissies en (indien van toepassing) aan de normen voor hernieuwbare energiebronnen te voldoen die momenteel in 29 staten gelden.

   Waarom zou u kiezen voor Schneider Electric?

   • Pictogram Uitzonderlijk aanbod Schneider Electric biedt projectontwikkelaars slimme oplossingen voor opwekking van zonne-energie, waaronder een complete oplossing voor energieomzetting, elektrische distributie en een betrouwbaar toezichts-/bewakingsplatform dat geschikt is voor zonne-energie.
   • Pictogram Uitzonderlijk aanbod Schneider Electric biedt professionele diensten zoals application engineering, projectmanagement, inbedrijfstelling en onderhoudsdiensten via een nationaal netwerk van technische ondersteuningscentrums en energietoepassingscentrums.