Welkom op de website van Schneider Electric

Welkom op onze website.

U kunt een ander land kiezen om beschikbare producten te bekijken of bezoek onze corporate website voor meer informatie over ons bedrijf.

Een ander land of een andere regio kiezen

 • Default Alternative Text
  Standaard alternatieve tekst

  Uitdagingen

  Nutsbedrijven en klanten zijn steeds meer geïnteresseerd in het verlagen van de koolstofemissies. Grootschalige opwekking van windenergie kan een nutsbedrijf helpen om aan de regels van de Amerikaanse Environmental Protection Agency (EPA) en de voorwaarden voor belastingvoordeel bij duurzame energieopwekking te voldoen (indien gewijzigd door de Amerikaanse overheid).

  Waarom zou u kiezen voor Schneider Electric?

  • Standaard alternatieve tekst Schneider Electric biedt projectontwikkelaars slimme oplossingen voor opwekking van windenergie, waaronder een complete oplossing voor het elektrisch distributiesysteem, automatiseringsonderdelen voor gondels en een betrouwbaar toezichts-/bewakingsplatform dat geschikt is voor windenergie.
  • Standaard alternatieve tekst Schneider Electric biedt professionele diensten zoals application engineering, projectmanagement, inbedrijfstelling en onderhoudsdiensten via een nationaal netwerk van technische ondersteuningscentrums en energietoepassingscentrums.