Welkom op de website van Schneider Electric

Welkom op onze website.

U kunt een ander land kiezen om beschikbare producten te bekijken of bezoek onze corporate website voor meer informatie over ons bedrijf.

Een ander land of een andere regio kiezen

  • Default Alternative Text

   Bankwezen en financiële dienstverlening

   Onze oplossingen helpen banken en financiële instellingen over de hele wereld om efficiënter, flexibeler en beter verbonden te blijven. Zo houdt u meer tijd over voor zaken die er echt toe doen: het vergroten van de winst en waarde.

   Ontdek ons aanbod
  Financiële managers verkennen digitale technologie

  Uitdagingen

  De financiële sector heeft turbulente tijden gekend. De wereldwijde economische crisis heeft het vertrouwen van klanten en investeerders geschaad. Strengere milieuwetgeving en een betere bescherming van de consument hebben de druk op deze sector verder doen toenemen. Daarnaast vereist de snel ontwikkelende digitale dienstverlening een betrouwbare fysieke infrastructuur. Dit is van essentieel belang om belangrijke diensten te kunnen aanbieden, nieuwe diensten te kunnen toevoegen en concurrerend te kunnen blijven.

  Waarom zou u kiezen voor Schneider Electric?

  • Pictogram Partner

   Schneider Electric is de wereldwijde specialist in energiebeheer en automatisering

   Wij begrijpen de unieke behoeften van financiële dienstverleners en vinden de juiste oplossingen voor het terugdringen van kapitaaluitgaven en operationele kosten en tegelijkertijd het waarborgen van de betrouwbaarheid van de infrastructuur voor uw digitale transformatie, het verminderen van koolstofemissies en vergroten van de energie-efficiency, het naleven van de wetgeving en het beschermen van uw diensten tegen cyberrisico's.

  • Pictogram Prosument

   Schneider Electric ondersteunt de financiële dienstensector

   Wij helpen klanten in het bankwezen en de financiële sector om duurzame groei te realiseren, de operationele risico's te beheersen en een succesvolle overstap te maken naar de digitale wereld.

  • Banco ABC Brasil

   Schneider Electric werkt samen met IBM aan een schaalbare en modulaire datacenteroplossing voor Banco ABC Brasil