Welkom op de website van Schneider Electric

Welkom op onze website.

U kunt een ander land kiezen om beschikbare producten te bekijken of bezoek onze corporate website voor meer informatie over ons bedrijf.

Een ander land of een andere regio kiezen

  • Default Alternative Text

   Voedsel- en drankenindustrie

   Verbeter de efficiëntie van uw voedsel- en drankenproductie en de veiligheid van uw producten met onze speciale oplossingen voor de voedsel- en drankenindustrie.

   Ontdek ons aanbod
  • Farming, SCADA, WaterForce, Water management

   Partnering with Microsoft for water-efficient farming

   Waterforce in New Zealand leverages innovative software from Schneider Electric, powered by Microsoft’s Azure platform. The result? IoT integration for efficient irrigation.

   Watch video Learn more
  • Default Alternative Text

   Farm-to-fork innovation

   Find out how the Internet of Things and Schneider Electric™ Innovation At Every Level lead to sustainable efficiency in the food and beverage industry.

   Services

   Schneider Electric streeft ernaar om de betrouwbaarheid, productiviteit, het comfort en de efficiëntie van uw systeem te onderhouden en te verbeteren, en u energie-, automatiserings- en besturingsoplossingen te bieden, alsmede oplossingen voor de hele levenscyclus van gebouwen.Onze klantenondersteuning is zodanig ingericht, dat u het niveau van de expertise en resources kunt selecteren die u nodig hebt om de operationele prestaties van uw processen en infrastructuur optimaal te houden, overal en altijd wanneer u ons nodig hebt.

   Ontdek onze services

   Neem contact op voor meer informatie

   Neem contact op met ons Customer Care Center voor meer informatie over onze producten, services en technische ondersteuning.