Netherlands

Welkom op de website van Schneider Electric

Welkom op onze website.

U kunt een ander land kiezen om beschikbare producten te bekijken of bezoek onze corporate website voor meer informatie over ons bedrijf.

Een ander land of een andere regio kiezen

 • Default Alternative Text

  EcoStruxure™ voor hotels

  Verbeter de financiële prestaties, verlaag de CO2-uitstoot en energiekosten en investeer besparingen in de ervaring van hotelgasten. We bieden innovatieve hoteltechnologie - van aangesloten apparaten tot systemen, software, apps, services en analyse.

  Succesverhaal Fort Garry Download de brochure
 • Default Alternative Text

  Hotelluxe en EFFICIËNTIE

  Het verlagen van het energieverbruik en tegelijkertijd voldoen aan de toenemende vraag naar hotels in China is een gedurfde ambitie. Marriott combineert luxe en EFFICIËNTIE met Schneider EcoStruxure™ Building. Zo wordt gasten een eersteklas ervaring geboden, terwijl een energiebesparing van 10% tot 15% wordt bereikt.

  Bekijk de video Ontdek EcoStruxure
 • Default Alternative Text

  Het Hilton blijft innoveren

  In Dubai is voor hotelgasten alleen het beste goed genoeg. Zie hoe het Hilton presteert met EcoStruxure™-oplossingen van Schneider Electric.

  Bekijk de video Meer informatie
 • Default Alternative Text

  Duurzaamheidcontroles bij het Hilton

  De internationale hotelier verklaart dat Schneider Electric efficiëntie, ervaring en innovatie verbetert op elk niveau van zijn bezittingen.

  Bekijk de video

  Uw uitdagingen aangaan

  > Ontdek alle EcoStruxure™-architecturen

  EcoStruxure™ voor hotels

  Standaard alternatieve tekst

  Succesverhalen over EcoStruxure™

  • Hilton wereldwijd Oplossingen van Schneider Electric verbeteren de ervaring van hotelgasten en de efficiëntie van resources.
  • Standaard alternatieve tekst
   Geïntegreerde hoteloplossingen Onze schaalbare, geïntegreerde oplossingen voor hoteltechnologie bieden zichtbaarheid en beheer van al uw hotelactiviteiten. Download nu
  Standaard alternatieve tekst

  Energiemanagement voor gastenkamers omzetten in ROI

  Gastenkamers zijn verantwoordelijk voor 40-80% van het energieverbruik van een hotel. Toch brengen gasten doorgaans maar 8 uur per dag door in hun kamer. Deze whitepaper analyseert benaderingen voor kamerenergiebeheer waarbij zowel rekening wordt gehouden met het comfort voor de gasten als met efficiency. Download de whitepaper nu