Welkom op de website van Schneider Electric

Welkom op onze website.

U kunt een ander land kiezen om beschikbare producten te bekijken of bezoek onze corporate website voor meer informatie over ons bedrijf.

Een ander land of een andere regio kiezen

  • Default Alternative Text

   TERMINALAUTOMATISERING

   Oplossingen voor vloeibare koolwaterstoffen en minerale brandstoffen

   Oil tanks reflecting late evening sundown

   Uitdagingen

   Terminalexploitanten hebben te maken met talloze verantwoordelijkheden, waaronder regelnaleving, controlemaatregelen, voorraadbeheer, meting en beveiliging. De voortdurende uitdaging om kosten te verlagen en meer inkomsten te genereren, voert de druk nog verder op. Het is nu belangrijker dan ooit dat industriële oplossingen de processen stroomlijnen en automatiseren.
   Tank

   Onze oplossingen voor het automatiseren van terminals

   Wij leveren toonaangevende oplossingen die aansluiten bij de toenemende behoeften van uw bedrijf.

   Waarom zou u kiezen voor Schneider Electric?

   • Pictogram Grafiek omhoog Hogere efficiency Onze oplossingen automatiseren de terminalprocessen en bieden u de nodige real-time informatie voor het optimaliseren van de prestaties.
   • Standaard alternatieve tekst Waarborging van de regelnaleving Onze oplossingen helpen u om aan alle wettelijke eisen te voldoen, van gezondheid en veiligheid tot aan nationale overheidsnormen, en om risico's te beperken.

   Feiten

   • Standaard alternatieve tekst Wij bieden end-to-end automatiseringsoplossingen voor terminals, voor upstream-, midstream- en downstreamtoepassingen
   • Standaard alternatieve tekst Schneider Electric heeft ruim 30 jaar ervaring in terminalautomatiseringssystemen.
   • Blauw pictogram Schneider One Wij beheren 80% van de dagelijkse prijs- en factureringstransacties in de Noord-Amerikaanse toeleveringsketen.
   • Blauw pictogram partner Gedurende de hele levensduur werken we nauw met u samen, van implementatie tot en met ondersteuning buiten kantooruren.
   • Blauw pictogram liniaal Onze eigen meetexperts bieden maatwerkoplossingen voor uw urgente meetproblemen, die aan alle wettelijke eisen voldoen.
   • Blauw pictogram integratie Onze experts ontwerpen geïntegreerde turnkey pakketten, inclusief meetinstallaties, controlesystemen en operatorinterfaces.