Netherlands

Welkom op de website van Schneider Electric

Welkom op onze website.

U kunt een ander land kiezen om beschikbare producten te bekijken of bezoek onze corporate website voor meer informatie over ons bedrijf.

Een ander land of een andere regio kiezen

 • Default Alternative Text

  Resource Advisor voor nutsbedrijven

  Transformer, Power lines in silhouette look with sunset in background, access to energy, electric utilities.

  Uitdagingen


  Platform voor klantenbinding

  Nutsbedrijven worden geconfronteerd met een toenemende hoeveelheid energiegegevens, een hoger aantal verzoeken van derden om deze gegevens en de behoefte aan meer klantendeelname aan programma's door commerciële en industriële (C&I) klanten. Deze problemen worden nog verergerd door beperkte IT-resources en infrastructuur en een vergrijzende beroepsbevolking binnen nutsbedrijven.

  • Resource Advisor

   Resource Advisor is ontworpen om nutsbedrijven en C&I-klanten op een kostenefficiënte manier energiegegevens en analyse-informatie te leveren. De eenvoudige architectuur vraagt weinig IT-resources van een nutsbedrijf, zodat een snelle marktintroductie mogelijk is.

   Het is aangetoond dat Resource Advisor C&I-klanten betrekt bij energie-efficiëntieprojecten, Energy Star Portfolio Manager Benchmarking en nutsbedrijven.

   Resource Advisor wordt momenteel ingezet bij nutsbedrijven en voor ons C&I-eindgebruikerklantenbestand. Wij begrijpen dat nutsbedrijven overspoeld worden met nalevingsmandaten en budgettaire beperkingen en hulp nodig hebben bij het aanpakken van specifieke uitdagingen, waaronder klantbetrokkenheid vergroten, energie-efficiëntie verbeteren, big data modelleren en analyses en rapportages op maat uitvoeren.

   Resource Advisor is een bekroond klantbetrokkenheidsplatform dat wordt gebruikt door topnutsbedrijven om hun accountmanagers of hun commerciële en industriële klanten in staat te stellen informatie over energieverbruik te visualiseren voor meer efficiëntie.

   Het programma vertaalt gegevens naar bruikbare informatie en biedt geautomatiseerde benchmarking voor Energy Star Portfolio Manager.

  • Belangrijkste voordelen

   Resource Advisor helpt de energie-efficiëntie van commerciële en industriële klanten te vergroten door klanten te laten zien waar zij hun energieverbruik kunnen verminderen. Accountmanagers bij nutsbedrijven en hun klanten kunnen via dit cloudgebaseerde platform communiceren en informatie delen. Het resultaat is lagere uitstoot, verhoogde efficiëntie en hogere klanttevredenheid.
  • Ons voordeel

   Wij zijn een strategische partner voor nutsbedrijven. Wij helpen ze om een commercieel en industrieel klantenprogramma op te zetten waarmee energieverspilling wordt verminderd en operationele efficiency wordt verhoogd. Dankzij onze expertise op het gebied van nutsbedrijven kunnen wij complexe klantenvraagstukken oplossen zodat klanten aan hun doelstellingen voldoen.
  Luchtfoto van New York City, smart city 's nachts.

  Ontdek meer over onze consultancy services en oplossingen voor nutsbedrijven

  Voordelen

  • Zakenman die een wolk tekent met zwarte stift, clouddiensten, aanbieders van clouddiensten.
   Gegevensverzameling/-vereniging
  • Brede hoek elektrische tunnel, energie-efficiëntie, big data-analyses
   Data-analyse en modellering
  • stadslichten van de aarde, hernieuwbare energie, beweging van energie, toegang tot energie
   Operationeel energiebeheer
  • Zakenman die een grafiek op zijn tablet bekijkt, big data-analyses, duurzaamheidsrapportering.
   Energie-benchmarking, prestaties, projecten
  • Grote lamp met blauwe lucht op de achtergrond, elektriciteitsbedrijven, hernieuwbare energie, toegang tot energie
   Duurzaamheidsverslaggeving voor extern gebruik