Netherlands

Welkom op de website van Schneider Electric

Welkom op onze website.

U kunt een ander land kiezen om beschikbare producten te bekijken of bezoek onze corporate website voor meer informatie over ons bedrijf.

Een ander land of een andere regio kiezen

 • Default Alternative Text

  Intelligente sturing voor olie- en gasactiviteiten

  Schneider Electric richt zich op uw succes op de markt voor pompen en controlesystemen, van de meest eenvoudige toepassingen tot zeer complexe projecten.

 • Lezen

  • Read more about Schneider Electric solutions

   Altivar 61 en Altivar 71 Drives

   Schneider Electric Altivar™ Plus frequentieregelaars in behuizing zijn voorzien van de Altivar 61 en Altivar 71 frequentieregelaars voor een robuuste, traploos regelbare oplossing voor commerciële, industriële en overheidstoepassingen. Deze frequentieregelaars combineren de betrouwbaarheid en het gebruiksgemak van de Altivar-productlijn met bewezen, goedgekeurde en geteste systeemontwerpen. Lees meer
  • Read more about Schneider Electric solutions

   De Altistart 01 Soft start

   De Altistart 01 Soft start zorgt voor betere startprestaties dankzij een soepele en beheerste start van asynchrone motoren, terwijl tegelijkertijd wordt voorkomen dat het koppel tijdens het opstarten en uitschakelen toeneemt. Deze zeer functionele mini softstarter kan helpen om onderhoudswerkzaamheden en productiestilstand te verminderen door voorkoming van mechanische schokken die bijdragen aan een snellere slijtage van uw motor en machines.

   Lees meer
  • Read more about Schneider Electric solutions

   Putbewaking Bedieningspanelen voor pompinstallaties

   Het meest complete aanbod van betrouwbare en duurzame pompbedieningspanelen, inclusief goedgekeurde NEMA- en IEC-motorstarters (zowel de variant met vol vermogen als de variant met gereduceerd vermogen), die alle zijn voorzien van stevige NEMA 3R-behuizingen voor buiten. Een complete lijn frequentieregelaars in behuizing en softstarters.

   Lees meer
  • Read more about Schneider Electric solutions

   Motormanagementsysteem TeSys T

   TeSys T is een geavanceerd motormanagement- en beschermingssysteem dat speciaal is ontwikkeld om storingen te voorkomen. Zowel de motor als de mechanismen worden beschermd, zodat ongeplande stilstand van processen en productie kan worden voorkomen.

   Lees meer
  • Read more about Schneider Electric solutions

   De Altistart 22 Soft Start

   De Altistart® 22 Soft Start is ontworpen voor 3-fase wisselstroommotoren en standaard toepassingen met 3-fase besturing. De softstarter heeft een geïntegreerd bypassrelais voor een compact ontwerp, kortere bedradingstijd en een lage warmteafvoer.

   Complete motor-/starter-/toepassingsbescherming Geïntegreerde Modbus-communicatie

   Lees meer
  • Read more about Schneider Electric solutions

   De Altistart 48 Soft Start

   De Altistart 48® Soft Start is ontworpen voor 3-fase wisselstroommotoren en zware toepassingen (opstarttijd >30 sec.). Het gepatenteerde koppelregelingssysteem regelt de softstart en dynamisch remmen, met thermische motorbeveiliging en voorverwarming van de motor. Daarnaast beschikt het systeem over de volgende eigenschappen:

   Onder- en overbelastingsbescherming van machines Trapsgewijs starten en afremmen van meerdere motoren Geïntegreerde Modbus-communicatie en andere gateway-oplossingen Groot aantal instelbare I/O Automatisch herstarten Plug-en-play fabrieksinstellingen

   Lees meer
  • Read more about Schneider Electric solutions

   De Altivar 1260

   De Altivar® 1260 is een serie middenspanningsfrequentieregelaars van 700 pk tot 7500 pk, beschikbaar met een uitgaand vermogen van 3,3 kW of 4,16 kW. De instelbare, krachtige frequentieregelaar is uitermate geschikt voor grote pompen, ventilatoren en compressors en is een aanvulling op het brede aanbod van gebundelde stroomoplossingen van Schneider Electric, waaronder distributieapparatuur, MV Soft Starters, installatie-uitrusting en services.

   Lees meer
  • Read more about Schneider Electric solutions

   HVAC-pompfabrikant Taco, Inc., Cranston, Rhode Island, VS, speelt in op de vraag van zijn klanten en ziet het aantal verkopen toenemen met het nieuwe assortiment frequentieregelaars.

   Taco, Inc., toonaangevende speler in hydronische systemen voor woningen en commerciële gebouwen op de Amerikaanse markt, werd opgericht in 1920. Het hoofdkantoor van het familiebedrijf, waar ondertussen de derde generatie al aan het roer staat, is gevestigd in Cranston, Rhode Island, in de Verenigde Staten. Daarnaast bezit het bedrijf fabrieken in Cranston en Fall River, Massachusetts.
   Vanuit de industrie zijn verschillende initiatieven genomen om de nodige hulp en stimuleringsmaatregelen te bieden aan vastgoedeigenaren bij het doorvoeren van energiebesparingen in nieuwe en bestaande gebouwen, waaronder het LEED®-certificeringssysteem waarmee gebouwen als 'groen' kunnen worden aangemerkt, dat is ontwikkeld door U.S. Green Building Council, het Energy Star Program van EPA en inspanningen op het gebied van het opkomende Smart Grid. Sinds augustus 2011 is meer dan 1,5 miljard vierkante meter aan commerciële ruimte LEED-gecertificeerd. Doordat de focus steeds meer op energie is komen te liggen, krijgt Taco, Inc., meer vraag naar frequentieregelaars voor pompen. In 2009 heeft Taco Schneider Electric benaderd over het verkopen van open frequentieregelaars. Daarnaast overwoog het bedrijf om een pomp met frequentieregelaar te gaan verkopen voor producten die minder pk hebben. Lees meer