Netherlands

Welkom op de website van Schneider Electric

Welkom op onze website.

U kunt een ander land kiezen om beschikbare producten te bekijken of bezoek onze corporate website voor meer informatie over ons bedrijf.

Een ander land of een andere regio kiezen

 • Default Alternative Text
  Oplossingen voor terminals

  PROCESAUTOMATISERING

  Default Alternative Text

  Uitdagingen

  Het vinden van de juiste oplossing voor procesautomatisering is van essentieel belang voor het succes van een terminal op de lange termijn. Een dergelijke oplossing moet in staat zijn om het risico op vertragingen te verkleinen, robuust genoeg zijn voor een breed scala aan toepassingen en een lange levensduur hebben, zodat de totale eigendomskosten zo laag mogelijk blijven.

  Procesautomatisering

  Afbeelding levenscyclus, controlecirkel, oplossingen voor bedrijven, olie- en gasindustrie, procesbeheersing
  • Oplossingen

   Schneider Electric biedt een unieke combinatie van de allerbeste technologieën, expertise en services binnen automatiseringsparadigma's en geavanceerde tools, van ontwerp tot inbedrijfstelling. Dit betekent dat u met slechts één leverancier te maken hebt voor het complete systeem en dat levert grote voordelen op, zoals minder tijd om het project te voltooien, minder risico's en een algehele betere ervaring bij projecten wanneer met EPC's gewerkt wordt. Voor oude, bestaande locaties kunnen we toegevoegde waarde leveren in de vorm van bijvoorbeeld minder aanpassingswerkzaamheden, trainingsprogramma's en een hoge beschikbaarheid van activa.

  • Waardepropositie

   • Beter operationeel inzicht in het proces en een betere operationele integriteit dankzij veilige en betrouwbare automatiseringsoplossingen.
   • Minder projectrisico's - één leverancier voor al uw automatiseringsbehoeften, services en support gedurende de hele levensduur.
   • Toekomstbestendige filosofie, waardoor uw technologie en intellectuele eigendom nog lang meegaan.
  • Differentiatie

   Kracht - Grootste aanbod van oplossingen in de breedte en de diepte.
   • Hele waardeketen van uw bedrijf - een robuust basisplatform dat integratie in de automatiseringsoplossing mogelijk maakt.
  Vrachtwagen wordt gevuld met olie of gas.

  Ontdek meer oplossingen voor terminals

  Schneider Electric snapt als geen ander wat de processen in een terminal inhouden. Wij kunnen u, als partner van Schneider Electric, helpen bij het ontwerpen, implementeren en onderhouden van uw processen. Dit doen wij met behulp van een brede verscheidenheid aan technologieën, expertise en services. Samen kunnen wij procesautomatiseringsoplossingen creëren die nu en in de toekomst perfect geschikt zijn voor uw bedrijf.

  Voordelen

  • Toetsenbord met

   Waarborging van de productie en bescherming van activa met behulp van zeer betrouwbare automatiseringsoplossingen. 

  • Breedband, snelheid, netwerk, Power to the cloud, Internet of Things, cloudserviceproviders.

    Inregeling van het procesautomatiseringssysteem voor volledige controle over alle activiteiten.

  • Tijd is geld, financiën, tijdmanagement, duurzaamheid.

   De laagste totale eigendomskosten dankzij de toekomstbestendige filosofie en ontwikkeling van Schneider Electric, waarmee u uw organisatie in stappen kunt upgraden wanneer er nieuwe technologieën of toepassingen beschikbaar komen.