Welkom op de website van Schneider Electric

Welkom op onze website.

U kunt een ander land kiezen om beschikbare producten te bekijken of bezoek onze corporate website voor meer informatie over ons bedrijf.

Een ander land of een andere regio kiezen

  • Default Alternative Text

   Smart Cities

   Smart, aangesloten cities zijn de toekomst. Onze management-oplossingen voor energie en infrastructuur bevorderen dat stedelijke centra nu al slimmer en groener worden.

   Video bekijken Whitepaper lezen
  Verkeersopstopping op een snelweg tijdens een sneeuwstorm in het Midden-Westen.

  Uitdagingen

  Snelle bevolkingsgroei, hoge verwachtingen van bewoners, bezoekers en overheden. Hoe voldoet u aan de toenemende eisen en wensen met doorgaans beperkte financiële middelen? Het antwoord ligt in de slimme technologieën die Smart Cities mogelijk maken. En Schneider Electric helpt u hierbij, onder meer op het vlak van leefbaarheid, werkgelegenheid, duurzaamheid, reductie van CO2-uitstoot, aantrekken van investeringen, efficiënt gebruik van energiebronnen.

  Feiten

  • Blauw pictogram aarde In slechts 35 jaar zal 66% van de wereldbevolking in steden leven.
  • Blauw pictogram energie Steden nemen slechts 2% van de totale wereldoppervlakte in, maar gebruiken 75% van alle energiebronnen.
  • Blauw pictogram partner Het nexus-punt van de geprojecteerde 20 miljoen aangesloten IoT-apparaten bevindt zich in onze stadsdistricten en steden.
  • Blauw pictogram stijgende grafiek In de komende 40 jaar moeten we zorgen voor nieuwe stedelijke capaciteit die gelijk staat aan die van de afgelopen 4000 jaar.
  • Blauw weerlicht-pictogram In de komende 100 jaar krijgen steden te maken met een toenemend aantal bedreigingen over veiligheid en het weer.
  • Blauw blad-pictogram Steden zijn verantwoordelijk voor 80% van 's werelds CO2-uitstoot.

  Waarom zou u kiezen voor Schneider Electric?

  • Smart city-pictogram

   Door samenwerking creëren wij smart cities.

   Wij maken het mogelijk dat steden efficiënter, leefbaarder en duurzamer worden. Met onze energiebesparende oplossingen en diensten bespaart u tot 30% energie. De leefbaarheid wordt beter door minder verkeersopstoppingen en minder uitstoot. Verbeter duurzaamheid door een beter beeld van de prestaties van alle departementen, diensten en nutsbedrijven van de stad te krijgen, zodat energie- en waterverbruik verbeteren.

  • Handenschud-pictogram

   Ons 5-stappenplan

   Door ons verandert de wijze waarop steden worden ontworpen, gebouwd, beheerd en vernieuwd door: oplossingen voor de onmiddellijke uitdagingen van steden, integratie voor meer efficiency, samenwerking om plannen te realiseren, vernieuwingen om onze wereld tot een betere plaats te maken.

  • Smart Cities: Strategische focus op real-time regelsystemen voor infrastructuur

   In dit document wordt het belang onderzocht van de strategische benadering voor real-time platforms en flexibele operationele teams. Dit leidt tot minder kosten, optimalisering van investeringen, minder personeelscrises en een sterke, efficiënte stad.

   Verhaal lezen
   software industrial, man touching screen that is showcasing data drawings
  • De hedendaagse risico's met energie: De reactie van Schneider Electric

   Schneider Electric houdt zich bezig met de megatrends van het moment: verstedelijking, digitalisering en industrialisatie, met vernieuwende technologie voor efficiënter en duurzaam energieverbruik met automatisering.

  • De sleutel van Smart City: Stedelijke efficiency

   Smart cities beginnen met slimme systemen. Steden die erin slagen de overgang naar 'smart' te maken, zullen hun kritieke systemen verbeteren met een volledige en centraal-systematische benadering, dat data-centraal en van bovenaf opereert.

   Verhaal lezen
   Default Alternative Text
  • Stedelijke mobiliteit in het tijdperk van Smart-Cities

   Smart Mobility -- een digitale technologie die duurzamer en intelligenter is, waarmee transport infrastructuur mogelijk wordt -- de basis tot het realiseren van Smart Cities.

   Verhaal lezen
   Moving traffic in the city
  • Referenties van klanten van Smart-Cities

   Lees meer over ruim 250 projecten over de hele wereld!

   Verhaal lezen
   Business people looking at energy efficiency plans, field service