Welkom op de website van Schneider Electric

Welkom op onze website.

U kunt een ander land kiezen om beschikbare producten te bekijken of bezoek onze corporate website voor meer informatie over ons bedrijf.

Een ander land of een andere regio kiezen

  • Default Alternative Text
   Ontdek hoe we vernieuwend zijn voor de toekomst

   Ontdek Smart Cities

   • Carson City, Nevada, Verenigde Staten

    Om hun doelen te kunnen bereiken heeft het Publieke Werken Departement van Carson City een infrastructuur ontwikkeld met als kernpunt de bekwaamheid van hun mensen en de best mogelijke Smart City-technologie van Schneider Electric.

    Verhaal lezen
    Two men looking at laptop computer in a network data center, energy management software, energy efficiency.
   • Boston, Massachusetts, Verenigde Staten

    Ter ondersteuning van het Greenovate Boston Initiative wil de stad tegen 2050 het energieverbruik met 80 procent verminderen door efficiënter te worden, gedrag te veranderen en zichtbare wijzigingen in het totale energieverbruik van de gehele stad door te voeren.

    Meer informatie
    server racks in a server room, big data analytics
   • Bremen, Duitsland

    Bremen is gestandaardiseerd op Wonderware-software voor gecentraliseerd bestuur van de vele gemeentelijke eigendommen. De voordelen hiervan waren minder energieverbruik, betere communicatie en betere rapportages.

    Meer informatie
    Default Alternative Text
   • GreenLys in Frankrijk

    Het smart-grid-ontwikkelingsproject in GreenLys, dat Lyon en Grenoble omvat, dient als experimenteel platform voor vernieuwende oplossingen, van energieopwekking tot en met verbruik.

    Standaard alternatieve tekst

    Elke stad is uniek.

    Er is geen vaststaand pad naar een 'smart city' (slimme stad). Planners moeten oplossingen zoeken die ingaan op de specifieke doelstellingen van hun steden. Door de infrastructuur dynamisch te verbeteren kunnen steden hun unieke agenda's nastreven en gefocust blijven op economische groei.
    Standaard alternatieve tekst

    Kom meer te weten over de Smart City-beweging