Netherlands

Welkom op de website van Schneider Electric

Welkom op onze website.

U kunt een ander land kiezen om beschikbare producten te bekijken of bezoek onze corporate website voor meer informatie over ons bedrijf.

Een ander land of een andere regio kiezen

 • Aerial View Of Water Treatment Plant In Dekalb Illinois, water management.

  Water en afvalwater

  Met onze oplossingen voor water en afvalwater ondersteunen wij u bij veilige en efficiënte waterzuivering. Zo kunt u waar ook ter wereld betrouwbaar en betaalbaar zuiver water leveren.

  Start uw project

Waterzuiveringsoplossingen

Met onze oplossingen voor water en afvalwater helpen wij overal ter wereld bij het leveren van zuiver water. Onze waterzuiveringsproducten zijn ontwikkeld om waterzuivering zo veilig en efficiënt mogelijk te maken. Onze services helpen u bij het beheer van activiteiten, het verminderen van kosten, en het naleven van de wettelijke eisen voor water en afvalwater. Zo helpen wij u uw klanten te voorzien van betrouwbare, betaalbare waterzuivering. 
 • WaterForce, New Zealand Partnering with Microsoft for water-efficient farming

  Waterforce in New Zealand leverages innovative software from Schneider Electric, powered by Microsoft’s Azure platform. The result? IoT integration for efficient irrigation

  Learn more
 • Referenties van klanten en andere bronnen Anglian Water: Laat het water stromen

  Anglian Water is het grootste water- en afvalwater(zuiverings)bedrijf in Engeland. Kijk hoe een geïntegreerd lek- en drukbeheerssysteem ertoe bijdraagt minder water te verliezen en te voldoen aan de regelgeving.

 • Fritzens WWTP in Tirol, Oostenrijk: Het maken van netto energie-neutrale consumptie een realiteit

  Leer hoe procesoptimalisatie de afvalwaterbehandelingsfabriek van Fritzens veranderde van een energiegebruiker in een energieproducent, dankzij de oplossingen van Schneider Electric Solutions.

  Meer lezen
  Default Alternative Text
 • Businesscase Ontzoutingsfabriek in Sydney: Profiteren van one-stop-shopping voor alle elektrische, automatiserings-, en energiebeheerbehoeften

  De ontzoutingsfabriek van Sydney van 250 miljoen liter per dag realiseert energiebesparingen van ongeveer 1500 MWh per maand, dankzij ons homogene procescontrolesysteem met naadloze integratie van onderdelen en holistische benadering.

  Meer lezen
  Default Alternative Text
  Water dat lekt uit een koppeling tussen grote pijpen, waterbeheer.

  Uitdagingen

  Schneider Electric levert specifieke oplossingen voor uitdagingen in verband met water en afvalwaterindustrie, waaronder: - Efficiente modernisering van verouderde infrastructuur - Vermindering van energieverbruik en bedrijfskosten - Mogelijk maken van beter beheer van de bij-effecten van toegenomen regelgeving - Verbetering van flexibiliteit en respons bij noodsituaties - Aanpassing van technologie voor het veranderde personeelsaanbod - Zorgen voor de publieke gezondheid, veiligheid en zekerheid
  Luchtfoto van waterbehandelingsfabrieken, waterbeheer.

  Oplossingen voor water en afvalwater

  Bespaar tot wel 30% op energie in de watercyclus