Welkom op de website van Schneider Electric

Welkom op onze website.

U kunt een ander land kiezen om beschikbare producten te bekijken of bezoek onze corporate website voor meer informatie over ons bedrijf.

Een ander land of een andere regio kiezen

  • Aerial View Of Water Treatment Plant In Dekalb Illinois, water management.

   Water en afvalwater

   Ontzouten en afvalwaterbehandeling waardoor schoon water geleverd wordt naar gemeenschappen overal op de wereld. Wij helpen u erbij dat het veilig en efficiënt gebeurt.

   Start uw project
   • Referenties van klanten en andere bronnen Anglian Water: Laat het water stromen

    Anglian Water is het grootste water- en afvalwater(zuiverings)bedrijf in Engeland. Kijk hoe een geïntegreerd lek- en drukbeheerssysteem ertoe bijdraagt minder water te verliezen en te voldoen aan de regelgeving.

   • Fritzens WWTP in Tirol, Oostenrijk: Het maken van netto energie-neutrale consumptie een realiteit

    Leer hoe procesoptimalisatie de afvalwaterbehandelingsfabriek van Fritzens veranderde van een energiegebruiker in een energieproducent, dankzij de oplossingen van Schneider Electric Solutions.

    Meer lezen
    Default Alternative Text
   • Businesscase Ontzoutingsfabriek in Sydney: Profiteren van one-stop-shopping voor alle elektrische, automatiserings-, en energiebeheerbehoeften

    De ontzoutingsfabriek van Sydney van 250 miljoen liter per dag realiseert energiebesparingen van ongeveer 1500 MWh per maand, dankzij ons homogene procescontrolesysteem met naadloze integratie van onderdelen en holistische benadering.

    Meer lezen
    Default Alternative Text
   • Whitepaper Drie stappen voor het terugdringen van de Total Cost of Ownership van pompsystemen

    Gebruik van elektriciteit is een toenemende fractie geworden van de totale eigendomskosten (TCO) voor industriële pompsytemen. In deze paper wordt uitgelegd hoe Schneider Electric u kan helpen uw TCO te verlagen met een beperkte investering.

    Meer lezen
    Hydro electric dam with grassland and hills, water management, energy efficiency.
    Water dat lekt uit een koppeling tussen grote pijpen, waterbeheer.

    Uitdagingen

    Schneider Electric levert specifieke oplossingen voor uitdagingen in verband met water en afvalwaterindustrie, waaronder: - Efficiente modernisering van verouderde infrastructuur - Vermindering van energieverbruik en bedrijfskosten - Mogelijk maken van beter beheer van de bij-effecten van toegenomen regelgeving - Verbetering van flexibiliteit en respons bij noodsituaties - Aanpassing van technologie voor het veranderde personeelsaanbod - Zorgen voor de publieke gezondheid, veiligheid en zekerheid
    Luchtfoto van waterbehandelingsfabrieken, waterbeheer.

    Oplossingen voor water en afvalwater

    Bespaar tot wel 30% op energie in de watercyclus