Netherlands

Welkom op de website van Schneider Electric

Welkom op onze website.

U kunt een ander land kiezen om beschikbare producten te bekijken of bezoek onze corporate website voor meer informatie over ons bedrijf.

Een ander land of een andere regio kiezen

 • Default Alternative Text

  Gebouwbeheer en gebouwbeheersystemen

  Hoe maakt u uw gebouw slimmer, duurzamer en gebruiksvriendelijker? En hoe organiseert u energiemanagement in uw gebouw? Ontdek Smart Buildings, onze innovaties op het gebied van gebouwbeheer en gebouwautomatisering.

  Grote gebouwenKleine en middelgrote gebouwen
 • Default Alternative Text

  Innovatie van gebouwbeheer op ieder niveau

  Schneider Electric is er trots op als toonaangevende gebouwbeheersysteem (GBS)leverancier te worden genoemd in het Navigant Research Leaderboard Report: Building Energy Management Systems.

  Bekijk rapport
  • Erkenning voor Gebouwbeheer Energiemanagement met gebouwbeheersysteem (GBS)

   Schneider Electric is er trots op als toonaangevende gebouwbeheersysteem leverancier te worden genoemd in het Navigant Research Leaderboard Report: Building Energy Management Systems.

   Lees artikel
   Default Alternative Text
  • Smart Building Strategie Nieuwe Verdantix Rapport

   Het nieuwe rapport van Verdantix positioneert EcoStruxure ™ Building als de ruggengraat van een slimme bouwstrategie. Door gebruik te maken van Internet of Things (IoT) ligt de weg open om duurzame veranderingen in gebouwbeheer door te voeren. Betere kwaliteit, lagere kosten en verhoogde efficiëntie.

   Download rapport
   Default Alternative Text
   Duurzaamheidsoverleg tussen bedrijfsprofessionals op de werkplek

   Energiemanagement & Gebouwbeheer

   Energiekosten blijven stijgen. U heeft behoefte aan innovatieve oplossingen om energiekosten te verlagen, de efficiency te verbeteren en uw duurzaamheidsdoelen te behalen. Daarnaast dient u de toegevoegde waarde van het gebouw te verhogen, en uw gebruikers vragen een productieve en comfortabele omgeving.
   • The Edge, Amsterdam SmartStruxure in 's werelds meest duurzame gebouw

    The Edge stelt een wereldwijde norm voor duurzame gebouwomgevingen, waarbij comfort en welzijn van de gebruikers vooropstaan. Kijk hoe SmartStruxure™ helpt bij het creëren van een omgeving die efficiënt en inspirerend is.

   • Een lama? Hoe iets kleins grote gevolgen kan hebben

    Ontdek hoe een Facility Manager in een gewoon kantoorgebouw een lama rond de wereld stuurt , en een klein meisje heel gelukkig maakt!

   • Toonaangevend in de BEMS-markt

    Schneider Electric voert de lijst van Navigant Research van BEMS-leveranciers (Building Energy Management System, energiebeheersysteem voor gebouwen) aan met een trackrecord van installaties bij grote klanten in verschillende regio's.

    Vraag een gratis exemplaar aan van het Navigant Research Leaderboard Report
    Aerial view of the University of Chicago, smart building.

    Feiten

    • Blauw pictogram energie 40% van 's werelds energie wordt verbruikt in gebouwen.
    • Blauw pictogram Gereedschappen Gedurende de levensduur van een gebouw betreft 75% van de kosten onderhouds- en exploitatiekosten.
    • Blauw pictogram helm Slechts 20% van de gebouwbeheerders gebruikt 80% van hun beschikbare BMS-mogelijkheden.
    • Blauw pictogram EcoXpert 30% van de energie die wordt verbruikt in gebouwen gaat verloren vanwege inefficiënte gebouwbeheersystemen.
    • Blauw pictogram Interactief Tegen 2020 zullen er 30 miljard apparaten verbonden zijn via het Internet of Things.
    • Pictogram olie- en gasraffinaderij In ontwikkelde landen is minstens de helft van de gebouwen die zullen worden gebruikt in 2050 reeds gebouwd.