Welkom op de website van Schneider Electric

Welkom op onze website.

U kunt een ander land kiezen om beschikbare producten te bekijken of bezoek onze corporate website voor meer informatie over ons bedrijf.

Een ander land of een andere regio kiezen

  • Default Alternative Text

   Machinebesturingsoplossingen

   Met onze energiezuinige, slimme en op maat gemaakt machinebesturingsoplossingen kunt u operationele excellence bereiken. Ontdek welke innovatieve automatiserings- en besturingssystemen geschikt zijn voor uw machines.

   Ontdek ons aanbod slimme oplossingen
  • Uw partner voor motion control

   Schneider Electric is uw partner voor bewegingsbesturing in uw machines. We bieden complete oplossingen op het gebied van motion control: maatoplossingen, engineering en ondersteuning.

  • Italië: Minipack-Torre

   Minipack-Torre maakt al gebruik van de NEXT-controllers voor zijn verpakkingsmachines.

  • Duitsland: Alpha Laser

   Alpha Laser heeft voor een besturingsoplossing van Schneider Electric gekozen voor een kosteneffectieve lasersnijmachine.

   Maak uw machine gereed voor de toekomst.

   Uitdagingen

   Om uw concurrenten voor te blijven, moet u verder kijken dan de traditionele strategieën bij het ontwerpen van innovatieve, energiezuinige machines en het reduceren van de ontwerptijd en productiekosten. Nieuwe technologieën en de ontwikkeling van het menselijk gedrag vragen om machines die zich voortdurend kunnen aanpassen aan de bedrijfsomgeving.
   Technici van Schneider Electric praten over industriële productie en automatisering

   Oplossingen voor machines en apparatuur

   Wij helpen u om uw energie-efficiency te verbeteren en u meer controle te bieden over uw ontwerp-, aanbestedings- en specificatieprocessen.

   Waarom zou u kiezen voor ons?

   • Pictogram intelligente stroom- en motorcontrole Bouw de machines van de toekomst De machines van de toekomst zijn slimmer, veiliger en groener. Ze zijn beter verbonden, flexibeler en efficiënter. Dankzij slimme oplossingen wordt preventief onderhoud eenvoudiger, kunnen systemen beter samenwerken en nemen de totale eigendomskosten af.
   • Pictogram Grafiek omhoog Maak uw bedrijf toekomstbestendig De automatiseringsoplossing MachineStruxure van Schneider Electric helpt u om sneller slimmere machines en installaties te bouwen om uw bedrijf effectiever, winstgevender en duurzamer te maken.