Welkom op de website van Schneider Electric

Welkom op onze website.

U kunt een ander land kiezen om beschikbare producten te bekijken of bezoek onze corporate website voor meer informatie over ons bedrijf.

Een ander land of een andere regio kiezen

  • Default Alternative Text

   Machinebouw (OEM)

   Schneider Electric is uw partner voor robotica, aandrijving, bewegingsbesturing in machines. We bieden complete oplossingen voor machinebouwers op het gebied van motion control: maatoplossingen, engineering en ondersteuning. Ontdek welke innovatieve automatiserings- en besturingssystemen geschikt zijn voor u.

   Ontdek Smart Machines
  • PacDrive Motion controller biedt goede, snelle en beheersbare oplossing

   Machinebouwer Budé uit Maastricht zocht naar een goede, snelle en beheersbare oplossing om niet 40 maar 60 slagroomspuitbussen tegelijkertijd te produceren. De PacDrive Motion controller van Scheider Electric bood Budé uitkomst voor deze nieuw te bouwen machine.

  • Uw partner voor motion control

   Schneider Electric is uw partner voor bewegingsbesturing in uw machines. We bieden complete oplossingen op het gebied van motion control: maatoplossingen, engineering en ondersteuning.

  • Italië: Minipack-Torre

   Minipack-Torre maakt al gebruik van de NEXT-controllers voor zijn verpakkingsmachines.

  • Duitsland: Alpha Laser

   Alpha Laser heeft voor een besturingsoplossing van Schneider Electric gekozen voor een kosteneffectieve lasersnijmachine.

   Maak uw machine gereed voor de toekomst.

   Industry 4.0?

   Om uw concurrenten voor te blijven, moet u verder kijken dan de traditionele strategieën. De markt vraag om slimme, innovatieve en energiezuinige machines. Daarbij spelen zaken als het reduceren van time-to-market, verlagen van productiekosten, Industrial Internet of Things en duurzaamheid steeds vaker een prominent rol. Nieuwe technologieën en vragen om machines die zich voortdurend aanpassen aan de bedrijfsomgeving. Smart Machines zorgen ervoor dat ook u klaar bent voor de toekomst.

   Waarom Smart Machines & Schneider Electric?

   • Pictogram intelligente stroom- en motorcontrole

    Bouw machines van de toekomst

    De machines van de toekomst zijn slimmer, veiliger en duurzamer. Ze zijn beter verbonden, flexibeler en efficiënter. Dankzij Smart Industry wordt preventief onderhoud eenvoudiger, werken systemen beter samen en nemen de totale eigendomskosten af.

   • Pictogram Grafiek omhoog

    Maak uw bedrijf toekomstbestendig

    Met EcoStruxure Plant & Machine helpt u om sneller Smart Machines en installaties te bouwen om uw bedrijf effectiever, winstgevender en duurzamer te maken.

   Technici van Schneider Electric praten over industriële productie en automatisering

   Oplossingen voor machines en apparatuur

   Wij helpen u om uw energie-efficiency te verbeteren en u meer controle te bieden over uw ontwerp-, aanbestedings- en specificatieprocessen.