Netherlands

Welkom op de website van Schneider Electric

Welkom op onze website.

U kunt een ander land kiezen om beschikbare producten te bekijken of bezoek onze corporate website voor meer informatie over ons bedrijf.

Een ander land of een andere regio kiezen

 • Default Alternative Text

  Datacenter Life Cycle Services

  Voor veilige, efficiënte en beschikbare datacenters.

 • Datacenter Life Cycle Services

  De exploitatie van uw datacenter hoeft niet moeilijk te zijn. Onze Datacenter Life Cycle Services vereenvoudigen uw werk elke dag.

 • Whitepaper Grondbeginselen voor het beheer van levenscycli van datacenters

  In elke fase van de levenscyclus van uw datacenter moet u zorgvuldig te werk gaan om continu te voldoen aan de bedrijfsbehoeften van de faciliteit. Dit document beschrijft de vijf fasen van de levenscyclus van een datacenter, geeft de belangrijkste taken en valkuilen aan, en biedt praktisch advies aan eigenaren en management.

  Grondbeginselen voor het beheer van levenscycli van datacenters voor eigenaren
  Man handling the data center management in the server room, data center services, data center operations.
 • Waarom onze Datacenter Life Cycle Services gebruiken?

  Datacenters vormen het hart van uw bedrijfswaarde en velen van u gebruiken ze om voordeel ten opzichte van de concurrentie te bereiken. Hoe kunt u het succes van uw bedrijf garanderen?

  Een medewerker van Schneider Electric toont duurzaamheidsrapportage aan een man in de serverruimte met datacenters, datacentermanagement.

  Uitdagingen

  Uw bedrijfsproblemen zijn uniek, en de rol die datacenters spelen bij het succes van uw bedrijf is nog nooit zo belangrijk geweest. Datacenters zijn dynamisch en continu in ontwikkeling. U hebt behoefte aan een complete service-oplossing om uw datacenter te optimaliseren, van planning tot activiteiten, in elke fase van de levenscyclus.
  Twee mannen in de controlekamer van een energiecentrale bekijken big data-analyses, duurzaamheidsrapportages.

  End-to-end Datacenter Life Cycle Services

  Wij kunnen u helpen om uw datacenter gedurende de gehele levenscyclus beschikbaar, efficiënt en veilig te houden.

  Waarom zou u kiezen voor ons?

  • Standaard alternatieve tekst

   Ondersteuning in elke fase

   Van eerste beoordeling tot faciliteitsactiviteiten en -onderhoud, wij kunnen u helpen om uw datacenter gedurende de hele levenscyclus beschikbaar, efficiënt en veilig te maken.

  • Pictogram Services

   Ga op elk moment met ons aan de slag

   Of u nu services in één fase wenst of gedurende de hele levenscyclus, Schneider Electric biedt oplossingen die volledig zijn afgestemd op uw bedrijfsbehoeften.

  Feiten

  • Standaard alternatieve tekst Beoordelen: Voor een maximaal rendement op uw investering. Door middel van beoordelingen aan vraag- en aanbodzijde lossen wij al uw problemen op met automatiseringstools en best practices die wij in de afgelopen 45 jaar hebben ontwikkeld.
  • Standaard alternatieve tekst Plannen: Met behulp van beproefde methoden en automatiseringstools bieden wij deskundige hulp voor uw project om optimale kosten, kritiekheid, prestaties, timing, naleving van regels en normen, of duurzaamheid vast te stellen.
  • Standaard alternatieve tekst Ontwerpen: Voldoe aan uw prestatie- en veiligheidsbehoeften. Met onze ontwerpservices op maat profiteert u van ongekende expertise en een uitgebreide ontwerpbibliotheek, zodat kan worden voldaan aan al uw specifieke behoeften.
  • Standaard alternatieve tekst Bouwen: Voltooi uw project op tijd en binnen het budget. Van de basismontage, integratie, inbedrijfstelling en opstarten tot projectmanagement ter plaatse, onze systematische benaderingen reduceert risico's, maakt schema's compacter, beperkt kosten tot een minimum.
  • Standaard alternatieve tekst Gebruiken: Vereenvoudig de bediening en minimaliseer downtime. Wij bieden meer onderhouds-, exploitatie-, bewakings- en optimaliseringsservices dan wie dan ook.
  • Standaard alternatieve tekst Profiteer van ons netwerk van 7.000 wereldwijd getrainde specialisten, met 45 jaar ervaring.