Welkom op de website van Schneider Electric

Welkom op onze website.

U kunt een ander land kiezen om beschikbare producten te bekijken of bezoek onze corporate website voor meer informatie over ons bedrijf.

Een ander land of een andere regio kiezen

  • man and women talk about energy management in a data center

   Datacentermanagement

   Geïntegreerde software, metingen, omgevingsbewaking en beveiligingsoplossingen voor stroom, koeling en IT-ruimte.

   • Neem het niet aan van ons... ...neem het aan van de experts!

    Twee jaar achter elkaar heeft Gartner® ons genoemd als marktleider in zijn rapport Magic Quadrant for Data Center Infrastructure Management (DCIM). Deze algemeen erkende studie biedt diepgaande concurrentie-analyses en toont de richting en rijpheid van markten en belangrijke leveranciers aan.

    Download het rapport van Gartner
    Two men standing in a row of data centers, data center management, IT business.
   • Houd uw watts in de gaten met Power Monitoring Expert - Data Center Edition

    Wenst u een duidelijk inzicht in elke watt die uw datacenter in en uit gaat? Wenst u volledig nieuw ontworpen software om het aantal ongeplande stroomonderbrekingen te verminderen, vermogensbelastingen te optimaliseren, de efficiëntie te verbeteren, en 'pay-per-use' facturering mogelijk te maken? Zoek dan niet verder: de perfecte keuze is Power Monitoring Expert - Data Center Edition, onderdeel van de StruxureWare-softwaresuite van Schneider Electric.

   • Casestudy's De University of Massachusetts Medical Center vond het geheim van hun datacenter…

    De tijd dat u uw datacenter kon beheren met behulp van spreadsheets en logboeken is voorbij. Datacentermanagers hebben behoefte aan een dashboard om de algemene operationele omstandigheden vast te stellen en snel antwoord te geven op vragen. Lees hoe de University of Massachusetts Medical Center infrastructuur- en IT-management combineerde om te komen tot een totaaloverzicht van hun hele faciliteit!

    DCIM-casestudy – University of Massachusetts Medical Center
    Technician working in data center, data center management, data center operations.
    Twee mannen in een netwerkdatacenter die op een laptop kijken

    Uitdagingen

    Of u nu een bestaand datacenter wilt optimaliseren of een nieuwe of uitgebreide inzet plant, het is een uitdaging om schijnbaar tegenstrijdige prioriteiten in balans te brengen.
    Technicus die aan netwerk voor cloudserviceproviders werkt

    Datacentermanagement

    Geïntegreerde software, metingen, omgevingsbewaking en beveiligingsoplossingen voor stroom, koeling en IT-ruimte.

    Waarom zou u kiezen voor Schneider Electric?

    • Standaard alternatieve tekst Zichtbaarheid waar dit nodig is U kunt het datacenter plannen, bewaken en bedienen van rack tot rij, met een compleet overzicht en een bruikbare gegevensanalyse, van gebouw tot wereldwijde server.
    • Standaard alternatieve tekst StruxureWare™ for Data Centers Een leveranciersonafhankelijke, end-to-end gegevenssoftwareoplossing waarmee holistisch beheer van elk datacenter mogelijk wordt.

    Feiten

    • Standaard alternatieve tekst Genoemd als marktleider door Gartner op het gebied van datacenterinfrastructuurmanagement.
    • Standaard alternatieve tekst Door Navigant Research genoemd als toonaangevende provider van energiebeheersystemen voor gebouwen.
    • Standaard alternatieve tekst StruxureWare voor datacenters kan tot wel 30% aan besparingen opleveren in kapitaal- en bedrijfskosten, inclusief energie.
    • Standaard alternatieve tekst Wij bieden het meest uitgebreide pakket aan activa- en capaciteitsbeheersoftware voor miljoenen bedrijfsactiva wereldwijd.
    • Standaard alternatieve tekst Ons speciale serviceteam van gecertificeerde monteurs zorgt ervoor dat uw oplossing wordt geconfigureerd volgens de specificaties van de fabrikant.
    • Standaard alternatieve tekst Onze gestandaardiseerde producten kunnen worden ingezet met minimale service-inspanningen, waardoor upgrades probleemloos mogelijk zijn, terwijl een optimaal kwaliteitsniveau wordt gegarandeerd.