Welkom op de website van Schneider Electric

Welkom op onze website.

U kunt een ander land kiezen om beschikbare producten te bekijken of bezoek onze corporate website voor meer informatie over ons bedrijf.

Een ander land of een andere regio kiezen

  • Default Alternative Text

   Systeemoplossingen TVDA

   Bespaar tijd bij het ontwerpen met gebruiksklare geteste, gevalideerde en gedocumenteerde ontwerpen!

   • Maak uw machines nog slimmer. Heel eenvoudig. MachineStruxure

    Met onze gebruiksklare ontwerpen (TVDA's) kunt u uw producten sneller op de markt brengen.

    Standaard alternatieve tekst

    Uitdagingen

    U zoekt vernieuwende manieren voor het ontwerpen en bouwen van efficiëntere en geld-besparende apparatuur, en het moet sneller. Uw systemen moeten betrouwbaar en schaalbaar zijn en in staat om voor uw machines economische oplossingen te bieden. U hebt een automatiseringssysteem nodig dat gemakkelijk kan worden geïnstalleerd en efficiënt in gebruik is. Het omvat geavanceerde geprefabriceerde technieken, gemakkelijk te recyclen software en ondersteuning voor snelle aanpassing. Een transparant systeem is een must, en daarom ook de aansluitingen voor programmeren op afstand, in bedrijf of tijdens het bewaken.
    Standaard alternatieve tekst

    Onze TVDA-systeemoplossingen

    Sneller ontwerpen, installeren en in bedrijf stellen met deze flexibele, gevalideerde en gebruiksklare ontwerpen

    Waarom zou u kiezen voor ons?

    • Standaard alternatieve tekst Geteste, goedgekeurde en gedocumenteerde ontwerpen Krijg toegang tot volledige documentatie, bedradingsschema's, een HMI-toepassing en projectsjablonen om uw ontwerp, installatie en ingebruikname te versnellen, terwijl u toegevoegde waarde creëert in het gehele proces.
    • Pictogram Grafiek omhoog Automatiseringsoplossing MachineStruxure Onze automatiseringsoplossing MachineStruxure helpt u om sneller slimmere machines en installaties te bouwen om uw bedrijf effectiever, winstgevender en duurzamer te maken.