Welkom op de website van Schneider Electric

Welkom op onze website.

U kunt een ander land kiezen om beschikbare producten te bekijken of bezoek onze corporate website voor meer informatie over ons bedrijf.

Een ander land of een andere regio kiezen

  • Default Alternative Text

   Machineveiligheid

   Bouw veilige en efficiënte machines

   • Schneider Electric Preventa SISTEMA- en VDMA-bibliotheken

    Download de nieuwste veiligheidsbibliotheken van Schneider Electric, voor gebruik in SISTEMA en andere tools!

    Nu downloaden
    Default Alternative Text
   • Preventa - Complete veiligheidsketenoplossingen voor machines

    Ontdek de leverancier van de volledige veiligheidsketen die mogelijk is gemaakt door technologie van Preventa. Om u simpelweg te helpen het juiste veiligheidsniveau voor uw machine te bereiken!

    Standaard alternatieve tekst

    Uitdagingen

    Machinebouwers willen de veiligheid van machines verbeteren zonder in te leveren op productietargets in dynamische industriële omgevingen. Veiligheid heeft een directe invloed op de productiviteit van de gebruiker en op de reputatie van het bedrijf. Uw machine uitrusten met het juiste niveau van veiligheid kan echter moeilijk zijn door de regelgeving, een ruime portefeuille met aanbiedingen, en doordat u niet weet of wel de juiste kennis bezit over veiligheidstoepassingen.
    Standaard alternatieve tekst

    Onze oplossingen voor machineveiligheid

    We zorgen ervoor dat uw machine is uitgerust met alle benodigde veiligheidsvoorzieningen en uitbreidingsmogelijkheden.

    Waarom zou u kiezen voor Schneider Electric?

    • Standaard alternatieve tekst Leverancier volledige veiligheidsketen Veiligheidsketens van Schneider Electric omvatten alle veiligheidsfuncties en opschaalmogelijkheden die u nodig heeft om efficiency en winstgevendheid te verbeteren. Preventa biedt een uitgebreide reeks veiligheidsproducten die voldoen aan internationale normen en zijn ontworpen om de meest uitgebreide bescherming te bieden voor zowel mens als machine.
    • Pictogram Grafiek omhoog MachineStruxure De automatiseringsoplossing MachineStruxure helpt u om sneller slimmere machines en installaties te bouwen om uw bedrijf effectiever, winstgevender en duurzamer te maken.