Welkom op de website van Schneider Electric

Welkom op onze website.

U kunt een ander land kiezen om beschikbare producten te bekijken of bezoek onze corporate website voor meer informatie over ons bedrijf.

Een ander land of een andere regio kiezen

  • Default Alternative Text

   Samenwerkingspartners voor automatiseringstechnologie

   Werk samen met onze specialistische technologiepartners om uw complete oplossing te bouwen.

   • CAPP-technologiepartner, Prosoft

    Samen met CAPP-technologiepartner Prosoft, levert Schneider Electric projecten voor een automatiseringsvernieuwingsoplossing waarmee installatietijd en -kosten worden verlaagd en tegelijkertijd de systeembetrouwbaarheid en veiligheid worden verbeterd.

    Lees meer
    Default Alternative Text
   • CAPP-technologiepartner - Niobrara

    Schneider Electric en CAPP-partner Niobrara leveren een innovatief expansieproject voor een procesbesturingssysteem waarbij de klanten gegarandeerd tevreden zijn door te zorgen voor geanticipeerde kosten- en tijdbesparingen.

    Lees meer
    Default Alternative Text
   • Samenwerkingspartners voor automatisering, Hirschmann Electronics

    Schneider Electric ging een verband aan met CAPP-partner Hirschmann Electronics om het noodzakelijke niveau van netwerk-connectiviteit en betrouwbaarheid te bereiken dat nodig is voor de naadloze integratie van besturingssystemen in de eerste zonne-energiefabriek ter wereld die 24/7 draait.

    Lees meer
    Default Alternative Text
    Standaard alternatieve tekst

    Uitdagingen

    Om tegemoet te komen aan complexe bedrijfs- en systeemvereisten met eenvoudige, effectieve en efficiënte oplossingen, cultiveren wij een ecosysteem met daarin samenwerkingspartners voor automatiseringstechnologie (CAPP). Na stringent testen en valideren, bevelen wij CAPP-producten aan om ervoor te zorgen wij met onze oplossingen responsief en flexibel zijn.