Netherlands

Welkom op de website van Schneider Electric

Welkom op onze website.

U kunt een ander land kiezen om beschikbare producten te bekijken of bezoek onze corporate website voor meer informatie over ons bedrijf.

Een ander land of een andere regio kiezen

 • Workers at coal storage facility, mining industry.

  System Integrator Alliance-partners

  Met het System Integrator Alliance-partnerprogramma van Schneider Electric werkt u uitsluitend samen met de allerbesten.

 • Succes van SI Alliance-partner in Indië

  SI Alliance-partner Net Cascade Automation Pvt. Ltd. demonstreert innovatieve oplossing om een belangrijke I/O-upgrade te voltooien voor een Indiase thermische-energiecentrale.

  Lees meer
  Energy plant in Japan, oil and gas, power management.
 • SI Alliance-partner in Nieuw-Zeeland

  SI Alliance-partner Tamaki installeert met succes een oplossing voor gebouwautomatisering.

  Lees meer
  Data Centers
 • Succes van een SI Alliance-partner in het Verenigd Koninkrijk

  SI Alliance-partner Cougar Automation werkt samen met Schneider Electric om het Verenigd Koninkrijk te voorzien van de op een na grootste luchthaven met een kritieke upgrade om vliegtuigen op schema te houden.

  Lees meer
  Fuel storage tanks at an airport, oil and gas, transportation.
 • SI Alliance-partners delen hun succes

  Als onderdeel van ons Alliance-programma delen onze SI Alliance-partners hun succes en bespreken hoe het programma hun bedrijf ondersteunt.

  Werknemers in de industrie die aan een apparaat werken, waterbeheer, industriële productie.

  Uitdagingen

  Of u nu op zoek bent naar een innovatief automatiseringssysteem, de efficiency van uw proces wilt verbeteren, of een efficiënt onderhoudssysteem nodig heeft voor uw automatiseringsarchitectuur, de System Integrator Alliance-partners van Schneider Electric beschikken over de expertise die u nodig hebt om uw doelen te bereiken.

  Waarom zou u kiezen voor Schneider Electric?

  • Pictogram Partner

   De kracht van een partnerschap

   Een strategische combinatie van de experts van SI Alliance en Schneider Electrics bewezen oplossingen voor architecturen, hardware en software, helpt u de prestaties van uw fabriek te optimaliseren en uw omzet te laten groeien.

  • Handenschud-pictogram

   Overwin uw uitdagingen

   Als u kiest voor een van onze SI Alliance-partners, kunt u rekenen op ondersteuning ter plekke en zal uw project worden uitgevoerd met minder risico en een hogere kwaliteit.

  Feiten

  • Blauw pictogram van continuïteit SI Alliance-partners zijn uw steun en toeverlaat voor het uitvoeren en onderhouden van uw automatiseringssysteem van Schneider Electric.
  • Blauw pictogram aarde Meer dan 1000 partners in 64 landen voorzien u van plaatselijke expertise en mondiale ondersteuning met prijswinnende producten en diensten.
  • Blauw pictogram opleiding Technici van SI Alliance beschikken over een grondige productkennis, bewezen door middel van strenge certificeringsprogramma's.
  • Blauw pictogram EcoXpert U kunt vertrouwen op de uitgebreide praktische kennis en solide uitvoeringservaring waarover onze SI Alliance-partners beschikken.
  Werknemers bij een koolopslagfaciliteit, mijnbouw.

  Zoek een System Integrator Alliance-partner

  Met meer dan 1000 partners in 50 landen, is er altijd een Schneider Electric Alliance-partner bij u in de buurt. Onze SI Alliance-partners nemen hun lokale kennis mee, hebben toegang tot onze meest actuele technologie en training, en hebben bewezen ervaring in het uitvoeren van projecten, zodat u ervan verzekerd bent dat uw projecten op tijd worden geleverd, binnen het gestelde budget.