Welkom op de website van Schneider Electric

Welkom op onze website.

U kunt een ander land kiezen om beschikbare producten te bekijken of bezoek onze corporate website voor meer informatie over ons bedrijf.

Een ander land of een andere regio kiezen

  • Default Alternative Text

   Automatiseringsoplossingen op afstand

   Betrouwbare en stabiele oplossingen om alles uit uw assets op afstand te halen

   • Anglian Water: Laat het water stromen

    U kunt zien hoe de oplossing van PlantStruxure™ van Schneider Electric de beschikbaarheid van Anglian Water en de efficiency van hun wateractiviteiten optimaliseerde.

    Standaard alternatieve tekst

    Uitdagingen

    Het is belangrijk de veldproductie te optimaliseren en tegelijkertijd de veiligheid op de werkplek te verbeteren, terwijl de totale eigendomskosten worden teruggebracht. De informatieoverdracht vanaf uw assets op afstand dient zeker en betrouwbaar te zijn. Ook de besluitvorming moet worden vereenvoudigd, en eenvoudige inzet en configuratie met een schaalbare en flexibele architectuur moet mogelijk gemaakt worden.
    Een persoon die het duurzaamheidsrapport bestudeert, analyse van data op grote schaal via meerdere computerschermen.

    Oplossingen voor bewaking op afstand

    Al uw lokale assets en assets op afstand samen in dezelfde architectuur

    Waarom zou u voor ons kiezen?

    • Standaard alternatieve tekst PlantStruxure-telemetrie en -architecturen op afstand Wij helpen u om op efficiënte wijze uw activiteiten en assets op afstand te beheren tijdens hun levensduur en vervolgens te profiteren van een optimale opbrengst van uw investering. Wij veranderen veldgegevens in relevante informatie waarmee u uw omzet kunt verhogen.
    • Pictogram Grafiek omhoog Meer mogelijkheden voor meer resultaat Slim, efficiënt, betrouwbaar en duurzaam beheer van uw kritieke infrastructuur op afstand, met volledige, geïntegreerde aanbiedingen van veld naar onderneming: beheersing van kosten van eigendom, veilige en betrouwbare SCADA, meer efficiency, veiligheid en regelnaleving.

    Feiten

    • Standaard alternatieve tekst Stel uw energieverbruik zo in dat de productiekosten en effect op het milieu minimaal worden.
    • Standaard alternatieve tekst Verbeter productie, energiebeheer en prestaties van het reservoir door te werken met real-time gegevens.
    • Standaard alternatieve tekst Boost de productie en verbeter de winstgevendheid met Realift-pompstangbesturing.
    • Standaard alternatieve tekst Zorg voor betrouwbare en effectieve flowmetingen bij gas- en vloeistoftoepassingen met Realflo 6.91.
    • Standaard alternatieve tekst Maximaliseer de prestaties met behoud van de resources met SCADA Expert Clear SCADA.
    • Standaard alternatieve tekst Beheer kritieke infrastructuursystemen met onze geïntegreerde, onverwoestbare en betrouwbare telemetrie en SCADA-oplossingen op afstand.