Welkom op de website van Schneider Electric

Welkom op onze website.

U kunt een ander land kiezen om beschikbare producten te bekijken of bezoek onze corporate website voor meer informatie over ons bedrijf.

Een ander land of een andere regio kiezen

  • Default Alternative Text

   SmartStruxure™-oplossing

  • The Edge, Amsterdam SmartStruxure in 's werelds meest duurzame gebouw

   The Edge stelt een wereldwijde norm voor duurzame gebouwomgevingen, waarbij comfort en welzijn van de gebruikers vooropstaan. Kijk hoe SmartStruxure™ helpt bij het creëren van een omgeving die efficiënt en inspirerend is.

  • Davis School District, Utah, Verenigde Staten Een goede les in energie-efficiency!

   Openbare school stapt over van ouder gebouwbeheersysteem naar SmartStruxure-oplossing. Resultaten: grotere efficiëntie en een productieve leeromgeving.

  • Sheraton on the Park, Sydney, Australië

   Luxe hotel verbetert energie-efficiency met upgrade naar SmartStruxure-oplossing gebouwbeheersysteem en bespaart 15% aan energiekosten.

   Meer lezen
   Default Alternative Text
  • GwangHwaMun D-Tower, Seoul, Korea

   De SmartStruxure-oplossing regelt het energiebeheer en zorgt voor comfort voor de bewoners met behulp van ultramoderne dubbele torens voor gemengd gebruik (commercieel kantoor- en retailgebouw).

   Meer lezen
   Default Alternative Text
  • Savannah School District, Missouri, Verenigde Staten

   Vernieuwing van schoolgebouwen bespaart de gemeenschap geld, en zorgt ervoor dat het project zichzelf in slechts 15 jaar terugverdient door energiebesparingen.

   Meer lezen
   Default Alternative Text
  • Lincoln Property Management, Massachusetts, Verenigde Staten

   Verouderde gebouwen ondergaan een verjongingskuur met de BMS-overgang naar de SmartStruxure-oplossing, terwijl de bestaande investering met Schneider Electric wordt beschermd.

   Meer lezen
   Default Alternative Text
  • Nederlands hoofdkantoor Schneider Electric

   Schneider Electric bereikt een lager energieverbruik in zijn gebouw door het implementeren en optimaliseren van moderne, energie-efficiënte oplossingen.

   Meer lezen
   Default Alternative Text
  • New South Glasgow Hospital Campus, Verenigd Koninkrijk

   Nieuwe intensive care-instelling is uitgerust met een volledig geïntegreerde, holistische oplossing aangedreven door StruxureWare-software voor gebouwbeheer.

   Meer lezen
   Default Alternative Text
  • RIT ziekenhuis, stad Nizjni Tagil, regio Sverdlovsk, Rusland

   Modern medisch centrum vertrouwt op SmartStruxure™-oplossing van Schneider Electric, in combinatie met energie-, industrie- en videoproducten.

   Meer lezen
   Default Alternative Text