Welkom op de website van Schneider Electric

Welkom op onze website.

U kunt een ander land kiezen om beschikbare producten te bekijken of bezoek onze corporate website voor meer informatie over ons bedrijf.

Een ander land of een andere regio kiezen

  • Factory workers in bottling plant, food and beverage, manufacturing execution system.

   Eenvoudige verpakkingsmachines met gedistribueerde architectuur

   Default Alternative Text

   Uw bedrijfsbehoeften zijn uniek.

   De automatisering van eenvoudige machines met gedistribueerde architecturen vormt een speciale uitdaging. Naast gecoördineerde beweging, veldbusinterfaces en andere typische vereisten voor geavanceerde automatisering, is een eenvoudige oplossing nodig om gedistribueerde architecturen te bouwen voor communicatie via Ethernet (bovenop de verticale communicatie via Ethernet).

   Onze experts helpen u gedurende de volledige levenscyclus van de machine.

   Illustratie, oplossingen voor de levensduur van machines, industriële producten, machineregelingen.
   • Oplossingen

    De Compact/Modbus TCP + CANopen/Logic Controller M251-architectuur is ontworpen voor kleine tot middelgrote besturingstoepassingen met toenemende eisen. Met twee Ethernet-interfaces en een ingebouwde Ethernet-switch kan de Modicon M251-besturing parallel over twee Ethernet-netwerken communiceren. Hierdoor wordt de op de Modicon M251 gebaseerde architectuur een oplossing voor modulaire machines en systemen met gedistribueerde architecturen.
   • Uitzonderlijk aanbod

    • De architectuur kan helpen de winstgevendheid met benchmark prestaties te bevorderen en met het allerbeste communicatieconcept van de Modicon M251 welke optimaal is gemaakt voor Ethernet-communicatie in gedistribueerde automatiseringsarchitecturen.
    • Snellere en betere resultaten worden bereikt door de intuïtieve SoMachine-programmering, vooraf geconfigureerde PLC- en HMI-projectsjablonen, en gerelateerde functieblokken voor verpakkingsmachines.
   • Differentiatie

    • Een unieke architectuuroplossing met minimale inspanning in elk stadium van het ontwikkelingsproces van allerlei type machines.
    • Volledige compatibiliteit en hoge systeembetrouwbaarheid gebaseerd op de topklasse-producten van Schneider Electric.