Welkom op de website van Schneider Electric

Welkom op onze website.

U kunt een ander land kiezen om beschikbare producten te bekijken of bezoek onze corporate website voor meer informatie over ons bedrijf.

Een ander land of een andere regio kiezen

  • Default Alternative Text

   Eenvoudige verpakkingsmachines met hardwired architectuur

   Default Alternative Text

   Uw bedrijfsbehoeften zijn uniek.

   Er zijn vele kleine en middelgrote toepassingen waarvoor slechts voordelige automatiseringsoplossingen nodig zijn. Om de winstgevendheid te bevorderen heeft u producten en oplossingen nodig waarbij de essentiële functies geïntegreerd zijn, zodat er geen kostbare interfaces hoeven te worden toegevoegd, of tijdrovende extra functies moeten worden geïntegreerd.

   Onze experts helpen u gedurende de volledige levenscyclus van de machine.

   Illustratie, oplossingen voor de levensduur van machines, industriële producten, machineregelingen.
   • Oplossingen

    De Coordinated Axes / Hardwired / Logic Controller Modicon M221-architectuur is ontworpen voor kleine tot middelgrote besturingstoepassingen. De besturing ondersteunt maximaal twee gesynchroniseerde servo-assen met PTO-besturing met Lexium 28 servo-aandrijvingen. Met Altivar 12 en Altivar 312 worden twee kostenbesparende frequentieregelaars bestuurd via een analoog signaal. SoMachine Basic is de enige software die nodig is voor de volledige ontwikkeling.
   • Uitzonderlijk aanbod

    • Het concept is gebaseerd op de Modicon M221 en is speciaal ontworpen voor compacte oplossingen, met minimaal installatiewerk.
    • SoMachine Basic is een vereenvoudigd ontwerptool voor de Modicon M221 PLC. Alle programmering, visualisatie en inbedrijfstelling worden uitgevoerd in één intuïtieve tool die gratis te downloaden is. Er is geen training voor nodig.
   • Differentiatie

    • Een unieke oplossing waarbij in elk stadium van het ontwikkelingsproces iedere inspanning wordt geminimaliseerd, van het ontwerp en de bouw van de machine tot de installatie en documentatie.
    • Volledige compatibiliteit en hoge systeembetrouwbaarheid gebaseerd op de allerbeste producten van Schneider Electric.