Welkom op de website van Schneider Electric

Welkom op onze website.

U kunt een ander land kiezen om beschikbare producten te bekijken of bezoek onze corporate website voor meer informatie over ons bedrijf.

Een ander land of een andere regio kiezen

  • Default Alternative Text

   Eenvoudige verpakkingsmachines met toenemende eisen

   Default Alternative Text

   Uw bedrijfsbehoeften zijn uniek.

   Er zijn vele kleine en middelgrote toepassingen waarvoor veeleisende maar toch slechts voordelige automatiseringsoplossingen nodig zijn. Dit betekent dat servo-assen voor gecoördineerde beweging bestuurbaar dienen te zijn. Verder zijn functionaliteit en interfaces nodig voor geavanceerde automatiseringsoplossingen, met onbeperkte toegang tot machines via Ethernet en de webserver.

   Onze experts helpen u gedurende de volledige levenscyclus van de machine.

   Illustratie, oplossingen voor de levensduur van machines, industriële producten, machineregelingen.
   • Oplossingen

    De Compact / Modbus TCP + CANopen / Logic Controller M241-architectuur is ontworpen voor kleine tot middelgrote besturingstoepassingen met toenemende vraag. Dit omvat toerentalregeling met Altivar 32 en Altivar 71, en gecoördineerde beweging met Lexium 32 servo-aandrijvingen voor koppelregeling of toerental/positiebepaling. Elementaire functionaliteiten kunnen gemakkelijk worden toegepast met ingebouwde Modicon TM3-modules. Een veldbustoepassing maakt het toevoegen van veldapparaten mogelijk.
   • Uitzonderlijk aanbod

    • De architectuur voegt winstgevendheid toe met benchmarkprestaties met de uitzonderlijke communicatiemogelijkheden van de Modicon 241.
    • Snellere en betere resultaten worden bereikt door intuïtieve SoMachine-programmering, vooraf geconfigureerde PLC en HMI-projectsjablonen, en gerelateerde functieblokken voor verpakkingsmachines.
   • Differentiatie

    • Een unieke architectuuroplossing met minimale inspanning in elk stadium van het ontwikkelingsproces van allerlei typen machines.
    • Volledige compatibiliteit en hoge systeembetrouwbaarheid gebaseerd op de allerbeste producten van Schneider Electric.