Welkom op de website van Schneider Electric

Welkom op onze website.

U kunt een ander land kiezen om beschikbare producten te bekijken of bezoek onze corporate website voor meer informatie over ons bedrijf.

Een ander land of een andere regio kiezen

• Zie hoe de mySchneider app werkt Een korte impressie van de functies

Uw registratie op de mySchneider webportal biedt direct toegang tot de mySchneider app. Praktische functies als orderstatus, productinformatie en track & trace gebruikt u tevens mobiel met onze mySchneider app. Bekijk zelf de voordelen in de video.

Default Alternative Text

Onze populaire app

Over de mySchneider app

Ontdek onze nieuwe mySchneider app met 24/7 self service en eenvoudige toegang tot deskundige ondersteuning en informatie. Download en registreer nu voor toegang tot aanbevolen services en meer.

De mySchneider-app is ontworpen voor iOS™ en Android™ en nu al beschikbaar in meer dan 20 talen. En app is voortdurend in ontwikkeling. Er worden niet alleen talen toegevoegd, ook nieuwe functionaliteiten.

Uw voordelen

• Eenvoud

mySchneider app is intuïtief, toegankelijk 24/7.

• Betrouwbaar

De tool is direct gekoppeld aan onze systemen zodat u de logistieke informatie in realtime kunt bekijken.

• Controle

U volgt het volledige proces, vanaf uw bestelling tot de levering.

• Veilig

De vertrouwelijkheid van uw gegevens is gewaarborgd door persoonlijke toegangsrechten en autorisatie op gebruikersniveau.